Over Hendrik van Loenen BV

Wij zorgen dat de bouw kan beginnen

Voordat de verbouwing kan beginnen is er al heel wat aan vooraf gegaan. Zowel voor als na de bouw komen wij in actie met transport van zand, grind, grond- en/of sloopwerk en de verhuur van containers om al het afval te verzamelen. Wij zorgen letterlijk en figuurlijk voor de fundering van een succesvol bouwplan. Uw bouwplan. Dit doen we dagelijks met veel plezier in Het Gooi en omstreken.

Uw afval, onze oplossing

De chauffeurs van Van Loenen hebben een goede interne scholing gehad en zijn opgeleid en gecertificeerd op het gebied van veiligheid en milieu. We streven naar een zo economisch mogelijke oplossing voor uw afval stromen. Voor het tijdig, correct en adequaat uitvoeren van onze activiteiten beschikken we over een moderne vrachtwagen- en containerpark en vakkundig personeel.

Kennismaken met Hendrik van Loenen?

Gaat u binnenkort ook beginnen met een (grote) verbouwing en komt daar het nodige afval bij vrij? Of heeft u hulp nodig bij de voorbereiding van uw bouwproject? Dan gaan we graag eens met u in gesprek. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op en we overtuigen u graag van ons kunnen!

Over Hendrik van Loenen BV
zandtransport

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan