Grond-en sloopwerk

Wij voeren alle werkzaamheden met betrekking tot grond- en sloopwerk uit. Met het grondwerk leggen we figuurlijk en soms ook letterlijk het fundament voor het bouwen. Terreinen worden bouwklaar gemaakt.

U kunt ons ook altijd benaderen voor klein of groot sloopwerk.

Grond- en sloopwerk kunnen los van elkaar staan, maar in veel gevallen ook in elkaar overlopen. Bijvoorbeeld omdat een gebouw eerst gesloopt moet worden voordat er een nieuw pand kan worden gebouwd. En natuurlijk letten we bij alles wat we doen op de veiligheid.

Grond- en sloopwerk met vakkundige krachten

Al het grond- en sloopwerk dat wij voor u uitvoeren wordt gedaan door vakkundige krachten. Natuurlijk beschikken we ook over de beste materialen zoals minikranen, shovels en dieplepels, maar zonder personeel met kennis van zaken komt er weinig van de grond. Onze vakmensen hebben alle kennis en vaardigheden aan boord om u te helpen met onder meer:

  • Uitgraven van bouwputten
  • Grondwerk voor de aanleg van tuinen
  • Tuinen leegmaken en beplanting klaarmaken
  • Uitvlakken van bouwprojecten
  • Slopen van kleine en grote objecten
  • Kelders uitgraven
  •  Opritten afgraven en klaar maken voor bestrating

Actieve samenwerking

grondverzet HilversumWe houden van een actieve en plezierige samenwerking met duidelijke communicatie. Daarbij vinden we een goede samenwerking van medewerkers onderling belangrijk, alsmede het contact dat zij met de opdrachtgever hebben. Dat werkt voor alle partijen het prettigst en daar worden de beste resultaten mee behaald.

Voordat we voor u aan de slag gaan brengen we alles nauwkeurig in kaart. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. En ook hier geldt dat alles in nauwe samenwerking met u gaat, zodat u een helder overzicht heeft van alle werkzaamheden.

Maak kennis met ons grond- en sloopwerk

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u graag meer.

 

 

Grond-en sloopwerk
zandtransport

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan