Container huren Kortenhoef

Container huren in Kortenhoef? Dat kan bij Hendrik van Loenen. Bij een verbouwing of renovatie zit u al snel tot over uw oren in het grofvuil en dat stop je niet zomaar even in de prullenbak. Daarom is afvalcontainerbedrijf Hendrik van Loenen al twintig jaar actief op dit gebied en helpen wij u maar wat graag uit de brand.  Bij ons kunt u terecht voor het huren van een grote verscheidenheid aan containers. Voor een grote klus, maar ook voor de kleinere karweitjes.

Container huren Kortenhoef

Wij zijn werkzaam in Kortenhoef en omgeving en voeren de afvalcontainers af en aan alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.Met een afvalcontainer van Hendrik van Loenen wordt het werk wel erg gemakkelijk.

Afvalcontainerverhuur Van Loenen:

Waarom Hendrik van Loenen?

  • Wij zijn VCA gecertificeerd
  • Al ons personeel is goed opgeleid
  • Veiligheid en zorg voor het milieu staan voorop
  • Altijd goede, professionele en vlotte service.

Goed om te weten

In sommige gemeenten is een vergunning vereist voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Zo’n vergunning is eenvoudig te verkrijgen, maar u doet er goed aan even na te vragen of dit in uw gemeente ook het geval is. Houdt u er rekening mee dat niet elke soort afval in een container gegooid mag worden?

Meer weten?

Woont u in Kortenhoef of omstreken en wilt u een afvalcontainer huren, dan kunt u bij ons terecht. Wij maken duidelijke afspraken en helpen u graag verder. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

zandtransport

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan