Container huren Eemnes

Container huren in Eemnes? Dat kan bij Hendrik van Loenen. Uw huis is misschien aan een verbouwing toe of uw bedrijfspand moet gerenoveerd worden? Dat is een hele klus, en wellicht ziet u op tegen de lasten. Maar met de hulp van ons afvalcontainer verhuurbedrijf  Hendrik van Loenen worden de lasten een stuk lichter. U huurt bij ons de gewenste container die wij netjes bij u plaatsen en leeghalen zodra u dat wenst. Daarbij wordt het afval gescheiden en door ons naar de juiste eindverwerkers vervoerd. Wij werken in Eemnes en omgeving.

Container huren Eemnes

Door het huren van een afvalcontainer bij Hendrik van Loenen verdwijnt uw afval als sneeuw voor de zon.

Afvalcontainerverhuur bij Hendrik van Loenen

Niet iedere klus vraagt om dezelfde container. Daarom kunnen wij u een grote verscheidenheid aan containers bieden.

Wij leveren:

Over Containerverhuur Hendrik van Loenen

Wij zitten nu ruim twintig jaar in het vak en hebben inmiddels een grote en tevreden klantenkring opgebouwd. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf.

Ieder jaar worden er vele tonnen bedrijfsafval en bouw- & sloopafval geproduceerd. Dat moet milieuvriendelijk verwerkt worden. Door het gescheiden inzamelen van uw afval bespaart u aanzienlijk op uw totale afvalkosten, omdat u uw  afvalvolume sterk reduceert.

Goed om te weten

Om milieutechnische redenen is het niet toegestaan om alles in een container te gooien. Op onze website kunt u lezen wat er wel en niet in de container gestort mag worden. In sommige gemeenten mag een container niet zomaar op de openbare weg geplaatst worden en is er een vergunning vereist. Dit is relatief eenvoudig, maar het is verstandig uw gemeente even te bellen om er achter te komen hoe dat bij u zit.

Meer weten?

Woont u in Eemnes en wilt u een afvalcontainer huren, dan bent u bij ons van harte welkom. Wij maken duidelijke afspraken en helpen u graag verder.  Voor meer informatie kunt u altijd en vrijblijvend contact met ons opnemen.

zandtransport

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan