Container huren Bussum

Container huren in Bussum; dat kan bij Hendrik van Loenen.  Wij doen dit werk nu ruim twintig jaar en leveren een grote verscheidenheid aan containers. Bij een verbouwing of renovatie zit u al snel tot over uw oren in het grofvuil en dat soort vuil stop je niet zomaar even in de prullenbak.

Container huren Bussum

Als u woonachtig bent in Bussum en u zoekt een betrouwbaar bedrijf dat containers verhuurt, dan bent u bij ons meer dan welkom.Daarom komen wij graag bij u langs met een container van de door u gewenste afmetingen. Zo heeft u dat probleem tenminste netjes opgelost.

Afvalcontainerverhuur Van Loenen:

Bij ons kunt u terecht voor containers met verschillende afmetingen.

Voor een kleine klus volstaat misschien de open afvalcontainer van 3m3. Maar wij kunnen ook containers leveren met een inhoud van 6 of 10m3.

U heeft een nog grotere container nodig?  In dat geval kunt u kiezen voor onze multiliftcontainer. Die heeft een inhoud van 25 m3

Gaat het u om bouwmateriaal of om het tijdelijk opslaan van uw meubilair? Dan kunnen wij een opslagcontainer leveren van zo’n 30m3.

Bedrijven willen vaak ook een schaftcontainer, zodat de werknemers tijdig pauze kunnen houden. Ook die staat voor u klaar.
Tenslotte kunt u kiezen uit open of gesloten containers. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Over Hendrik van Loenen

  • Wij zijn VCA gecertificeerd
  • Al ons personeel is goed opgeleid
  • Veiligheid en zorg voor het milieu staan voorop
  • Altijd goede, professionele en vlotte service.

Goed om te weten

In sommige gemeenten is een vergunning vereist voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Voor u als klant in Bussum hebben wij dat probleem al opgelost door dit af te kopen. Zie onze website voor meer informatie over wat er wel en niet in de container gegooid mag worden.

Meer weten?

Woont u in Bussum en wilt u een afvalcontainer huren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent van harte welkom en wij helpen u graag en vrijblijvend verder.

zandtransport

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan