Container huren

Verhuur van diverse containers

Heeft u tijdelijk of regelmatig te maken met veel afval? Bijvoorbeeld wanneer u thuis binnen en/of buiten aan het renoveren bent, of wanneer er een verbouwing van uw bedrijf op de agenda staat. Dan komt een (afval)container erg goed van pas. U hoeft daardoor niet telkens op en neer te rijden naar de afvalstort.

We staan u bij uw werkzaamheden graag bij met de verhuur van containers. Daarbij kunt u kiezen uit een open of een gesloten afvalcontainer.

Opslagcontainers, open en gesloten afvalcontainers

Afhankelijk van de hoeveelheid afval die u produceert hebben we containers van 3.3 tot en met 30.3 die u kunt huren. De containers zijn makkelijk te vervoeren met een containervoertuig en kunnen in een handomdraai geleegd worden.

Veel van deze containers passen gewoon op de parkeerplaats van een auto. In sommige gemeenten kan het nodig zijn om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een afvalcontainer. In Hilversum is dit door ons afgekocht. Uw gemeente kan u hierover inlichten.

Hoeveel kost het om een container huren?

De prijs hangt natuurlijk af van het type container dat u wilt huren, voor hoe lang u de container nodig hebt en hoeveel inhoud deze moet hebben. Klik voor meer informatie op de gewenste container.

Container huren