Container huren Laren

Container huren in Laren? Dat kan bij Hendrik van LoenenBent u aan het verbouwen en zoekt u in de buurt van Laren een betrouwbaar container verhuurbedrijf, dan helpen wij u graag verder. Wij zitten al ruim twintig jaar in het vak en leveren vlot en correct. Een renovatie wordt eenvoudiger gemaakt met de hulp van onze containers.

Container huren Laren

Zonder de juiste container kan het verwerken van afval een onaangenaam klusje worden. Bij ons heeft u een uitgebreide keuze zodat u precies die container kunt huren die u nodig denkt te hebben.

Afvalcontainerverhuur bij Hendrik van Loenen

Wij leveren:

De containers zijn makkelijk te vervoeren met een containervoertuig en nemen vaak niet meer plaats in beslag dan een parkeerplaats en kunnen in een handomdraai geleegd worden.

Over Containerverhuur Hendrik van Loenen

Ofschoon wij een commercieel bedrijf zijn willen we meer dan zakelijk succes alleen. Wij willen met onze diensten graag een goede en opbouwende bijdrage leveren aan het milieu en zorgen ervoor dat uw afval op een goede manier wordt gescheiden en bij de juiste eindverwerkers terecht komt. Onze medewerkers zijn allen goed opgeleid en wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf.

Goed om te weten

Kan alles in de container worden gegooid? Nee, uit milieutechnisch oogpunt is dat niet toegestaan. Voor een uitgebreid overzicht van wat er wel en niet mogelijk is verwijzen wij u naar onze website en de pagina Containerverhuur.

In sommige gemeenten wordt een vergunning verlangd voor het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare weg. Vraag hierover informatie bij de gemeente Laren om te weten wat u wel of niet nodig heeft.

Meer weten?

Woont u in Laren en wilt u een afvalcontainer huren, dan bent u bij ons van harte welkom. Wij maken duidelijke afspraken en helpen u graag verder.  Voor meer informatie kunt u altijd en vrijblijvend contact met ons opnemen.

zandtransport

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan