Container huren Naarden

Container huren in Naarden? Dat kan bij Hendrik van Loenen. Bij Containerverhuur Hendrik van Loenen kunt u altijd precies die container huren die u nodig heeft voor uw bouwprojecten in- of om rondom Naarden. Wij leveren vlot en altijd op de gewenste locatie. Of u onze afvalcontainers nu bedrijfsmatig moet huren of als particulier, voor ons maakt het niet uit, want wij willen u graag de zorg van het vervoeren en verwijderen van uw grove afval uit handen nemen.

Container huren Naarden?

Heeft u bijvoorbeeld een grote bedrijfsverbouwing of wordt uw huis gerenoveerd? Daar komt heel wat afval bij kijken en dat moet vakkundig worden afgevoerd. U kunt bij ons kiezen uit een groot aanbod van containers.

Wat biedt Afvalcontainerverhuur Van Loenen?

Over Containerverhuur Hendrik van Loenen

Uw afval is onze zorg. Wij zijn een ervaren en milieubewust bedrijf dat zich op een professionele manier wil inzetten om de enorme stroom van afval zo goed en zo veilig mogelijk te verwerken en te vervoeren naar de juiste bestemming.
Onze medewerkers zijn allen goed opgeleid en wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf.

Goed om te weten

Niet alles kan in iedere willekeurige container worden gegooid. Voor een uitgebreid overzicht van wat er wettelijk gezien wel en niet in iedere afzonderlijke container gestort kan worden verwijzen wij u naar onze website en de pagina Containerverhuur.

In sommige gemeenten heeft u misschien een vergunning nodig voor het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare weg. Overleg dit eerst met uw gemeente. In Bussum en Hilversum hebben wij dit voor onze rekening genomen.

Meer weten?

Woont u in Naarden of omstreken en wilt u een afvalcontainer huren, dan kunt u bij ons terecht. Wij maken duidelijke afspraken en helpen u graag verder. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

zandtransport

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan