Container huren Hilversum

Container huren Hilversum? Afval, grof vuil… wat doe je er mee? Dan maar weer een ritje naar de stort. Maar zo eenvoudig is dat niet altijd. Het afval dat bijvoorbeeld vrijkomt bij een verbouwing is niet makkelijk te vervoeren en past niet zomaar in de aanhanger van de overbuurman. Bij containerverhuur Hendrik van Loenen hebben wij een beter idee.

Container huren Hilversum

Bij ons kunt u containers van verschillende afmetingen huren voor verschillende projecten voor de omgeving van Hilversum. Wij plaatsen de afvalcontainers bij u thuis of op een strategische plaats op uw bedrijfsterrein, en veel ruimte hoeft dat niet in beslag te nemen.

Wij legen en vervoeren de containers in een handomdraai.Een verbouwing wordt veel eenvoudiger als u een afvalcontainer van Hendrik van Loenen huurt.

Afvalcontainerverhuur Van Loenen:

Wij leveren zowel open- als gesloten containers

Over Hendrink van Loenen

  • VCA gecertificeerd
  • Goed opgeleid en vriendelijk personeel
  • Veiligheid en zorg voor het milieu staan voorop
  • Altijd goede, professionele en vlotte service.

Goed om te weten

Kijk op onze website om te zien wat er wel en niet in de afvalcontainer gegooid mag worden. In sommige gemeenten kan het nodig zijn om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare weg. In Hilversum hebben wij dit afgekocht.

Meer weten over container huren?

Woont u in Hilversum of omstreken en wilt u een afvalcontainer huren, dan kunt u bij ons terecht. Wij maken duidelijke afspraken en helpen u graag verder. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

zandtransport

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan